أخر الاخبار بخصوص التكوينات الخاصة بالمشاريع المسجلة ضمن مؤسسة ناشئة. يرجى النشر و إعلام الطلبة المعنيين.

مَرْحَبًا بِمُجْتَمَعِ الرِّيَادِيِّين فِي حَاضنَة تِكْنُوفُوسْتَرْ بِجَامِعَة تِيَارَتْ؛

تجدون أدناه قوائم الأفواج الأربعة المشاركة في الدورات التكوينية الأساسية للطلبة المسجلين في الحاضنة (مذكرات تخرج + مشاريع حرَّة) حسب التقسيم الآتي:

الفوجْ الأَوَّلْ: يوم الثلاثاء من الـ10 صباحاً لِـ12 زوالاً.

الفوجْ الثَّانِي: يوم الثلاثاء من الـ14 زوالاً لِـ16 مساءً.

الفوجْ الثَّالِثْ: يوم الأربعاء من الـ10 صباحاً لِـ12 زوالاً.

الفوجْ الرَّابِعْ: يوم الأربعاء من الـ14 زوالاً لِـ16 زوالاً.

يتم اعتماد نفس التقسيم طيبة الأسابيع الخمسة للورشات التكوينية، في حين يكون الحضور لكل الأفواج مع بعضاهم البعض في حالة المحاضرات الذهبية المسطرة.

ملاحظة:

– الحضور إجباري للحصول على شهادات التكوين.

– سيتم الإعلان عن المكونين (مفاجأة) قبل كل تكوين بيوم واحد.

بالتوفيق والسداد؛

فريق الحاضنة؛

Welcome to the community of entrepreneurs at the Techno Foster Incubator – Tiaret University

Below you will find lists of the four groups participating in the basic training courses for students enrolled in the incubator (graduation projects + free projects) according to the following division:

Group 1: Tuesday from 10 AM to 12 PM

Group 2: Tuesday from 2 PM to 4 PM

Group 3: Wednesday from 10 AM to 12 PM

Group 4: Wednesday from 2 PM to 4 PM

The same division will be maintained during the five weeks of training workshops, while all groups will attend the scheduled golden lectures together

Note

– Attendance is mandatory to obtain training certificates.

– Trainers (surprise) will be announced one day prior to each training session.

Wishing you success and prosperity.

The Incubator Team.

اللجنة الوطنية التنسيقية لمتابعة الابتكار